Enrique Lancis

Chief Innovation & Tourism Intelligence at Globaldit

Enrique és llicenciat en Administració i Direcció d’empreses amb l’especialitat en finances, a més té un International MBA per l’IE Business School. Actualment és el director d’Innovació de Globaldit i coordinador del grup de treball de turisme en la comissió de Smart Cities d’Ametic.

Els últims anys ha estat liderant el projecte nacional de Destinacions Turístiques Intel·ligents com a director de tecnologia i desenrotllament de negoci en la Societat Estatal per a la Gestió d’Innovació i les Tecnologies Turístiques (SEGITTUR) , així com el subcomité V de l’AENOR de Destinacions Turístiques Intel·ligents, fruit del qual va nàixer la norma UNE178501 de Sistemes de Gestió de Destinacions Turístiques Intel·ligents i la UNE1785002 indicadors i ferramentes d’un DTI. Gran coneixedor de les palanques de canvi en matèria d’innovació que afecten el turisme és també un emprenedor que ha creat dos startups tecnològiques.

Enrique és professor associat d’unes quantes escoles de negocis on impartix assignatures relacionades amb l’emprendimiento, el turisme, la innovació i la tecnología

 

cita-iconTens una cita amb Enrique..

TAULA REDONA I - 26 SETEMBRE - 12.00 – 13.00h.

“Innovació en la gestió de destinacions turístiques intel·ligents”

Enrique Lancis. Chief Innovation & Tourism Intelligence at Globaldit

Temàtica Taula Redona

Globaldit i la seua filial mexicana idt és una empresa internacional d’assessorament expert en el sector viatges, turisme i ocio. Trabajamos amb l’administració turística a tots els nivells – destí, regió i país-, amb les empreses del sector -cadenes, grans empreses i pimes- i amb organismes internacionals de finançament i cooperació. En 26 anys de trajectòria hem realitzat més de 1.000 projectes en 9 països i col·laborat amb més de 200 destins.