Miguel Ángel Catalán

Proyecto Destino Turístico Inteligente en Ayuntamiento de Finestrat

Professional especialitzat en formació d’habilitats directives, noves tecnologies i màrqueting en línia. Posseeix una dilatada experiència en el sector turístic, desenvolupant tasques de formació i assessorament a empreses turístiques des de 2003. Va iniciar el seu camí professional com webmaster en CTV (Centre Telemátic València) en la dècada dels noranta. Posteriorment va ocupar el càrrec de Cap de Producte en el departament de màrqueting de Wanadoo Espanya.

Ha assessorat i format algunes de les principals cadenes hoteleres de la Costa Blanca, ajudant-les a definir i executar estratègies de màrqueting online i xarxes socials.

En l’actualitat, és el responsable de l’Escola de Negociació (ENE) en la zona de llevant, ja que compagina amb la docència en els centres de turisme de la Comunitat Valenciana, formant els professionals del sector en l’àrea d’Internet, tecnologies de la informació i habilitats directives. És docent i assessor en l’INVATTUR (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques).

cita-iconTens una cita amb Miguel Ángel..

TAULA REDONA I - 26 SETEMBRE - 12.00 – 13.00h.

“Innovació en la gestió de destinacions turístiques intel·ligents”

Miguel Angel Catalán. Destino Turístico Inteligente Ayt. Finestrat.