Emili Altur

Llicenciat en dret i diplomat en estudis avançats de filosofia del dret per la Universitat de València, màster en dret i les transmissions electròniques per l'ADEIT. Professor Tutor de la UNED

cita-iconTens una cita amb Emili..

Tallers - 25 SETEMBRE - 17.30h.

Implantació de plans d’igualtat en empreses turístiques. Els reptes de l’empresa intel·ligent» – Emili Altur

 


Advocat i polític valencià. És llicenciat en dret i diplomat en estudis avançats de filosofia del dret per la Universitat de València, màster en dret i les transmissions electròniques per l’ADEIT. Professor Tutor de la UNED de diverses assignatures en les facultats de Dret, Ciències Jurídiques i de l’Administració i Criminologia. Docent en el Màster en Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació, Universitat Politècnica de València.

E-Consulting en assessoria legal sobre Noves Tecnologies de la Informació: Creació d’Empresa. Procés de Creació d’una empresa que opere en Internet. Aspectes Legals. Docent de l’Assignatura Mediació Administrativa impartit en el Curs d’Expert en Mediació i Resolució de Conflictes celebrat per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València. (Curs 2017/2018).

Docent de la Ponència “La Mediació Administrativa” impartit en les Jornades sobre la Mediació celebrades per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats d’Alacant.