Gerson Beltrán

Geomarketing Strategist & CMO en Play&go experience

Geògraf professional, especialitzat en geolocalizació, geomarketing i geoturisme. Doctor en Desenvolupament Local i Territori per la Universitat de València i Postgrau en Sistemes d’Informació Geogràfica per la Universitat de Girona. Ha sigut president de la Delegació Valenciana del Col·legi de Geògrafs durant 5 anys i director del Màster de Màrqueting Digital i Xarxes Socials a València (CMUA) durant 2 anys. Autor de llibres: “Geolocalización y Redes Sociales: un mundo social, local y móvil” (2012. Bubok), “Geomarketing: geolocalización, redes sociales y turismo” (2014, Bubok) y “Geolocalización online: la importancia del dónde” (2016, Editorial UOC), així com articles científics i divulgatius.

Membre de l’Associació Clustergis, del Col·legi Professional de Geògrafs, de la Xarxa Geocrítica Internacional i de l’Associació Masscience, avaluador en la revista Harvard Deusto Business Research d’EAE Business School, membre del consell»

cita-iconTens una cita amb Gerson..

Tallers - 26 SETEMBRE - 17.30 – 19.30h.
Tallers > Innovacions Tecnològiques

• Geolocalització de destinacions turístiques

 

Ponència 5 - 27 SETEMBRE - 10.00 – 11.00h.

“Play & Go Experience: gamificació en màrqueting turístic”
Jordi Diaz i Gerson Beltran. Play&Go Experience

Temàtica Taller

El turisme és mobilitat, és important saber on es troben les empreses i recursos turístics, quines rutes hi ha per a recórrer la destinació, com es mouen els turistes, d’on vénen, etc. La geolocalización online implica que una empresa aparega en Google Maps, que aparega en la primera pàgina de resultats de Google, tindre mapes amb llocs pròxims a què anar, analitzar la reputació online d’un lloc o identificar la informació geogràfica d’una pàgina web, aspectes que es veuran en este taller.