Laura Ripoll

Consultant and researcher on branding, communications and participatory processes

Doctora per la Universitat de Tasmània, Austràlia i experta en Place Branding (màrqueting territorial). Als més de 10 anys d’experiència com a consultora en el camp de la comunicació estratègica i el màrqueting se suma la seua passió per la incorporació de les TIC en el desenvolupament turístic sostenible.

Sergi Morant

University of Tasmania - Project Manager & Consultor Tecnológico - Fundador ‘Evoluciona.me’

És un apassionat de la tecnologia i un dinamitzador nat. Enginyer tècnic informàtic i fundador de ‘Evoluciona.me’, empresa innovadora que proporciona solucions tecnològiques intel·ligents, col·laborant des d’amb pimes fins a amb grans empreses turistiques internacionalment, així com proporcionant soluciones TIC adaptades a les necessitats del sector públic.

cita-iconTens una cita amb Laura i Sergi..

Tallers - 26 SETEMBRE - 17.30 – 19.30h.
Tallers > Màrqueting

• “Aplicacions mòbils multifuncionals per a destinacions”
Laura Ripoll i Sergi Morant

 

 

Temàtica Taller

Ens centrarem en explorar els avantatges de l’ús d’aplicacions mòbils (apps) per a la promoció turística de destinacions intel·ligents, així com per a analitzar tendències del sector que informen l’estratègia de desenvolupament turístic. En concret, el taller estarà enfocat a com integrar les apps en el pla de márqueting i comunicació:

  1. Com a eines de comunicació estratègica.
  2. Com a eines d’anàlisis del comportament d’usuaris/turistes.

Durant el taller explorarem les possibilitats tècniques i de comunicació de les apps mitjançant casos pràctics.