Luis Soldevilla

CEO Brandmanic & MarvelCrowd

EDP en Massachusett Institute of Technology, Màster en Màrqueting per la Universitat de Brighton, HND per la Universitat de Brighton the University of Brighton, CIM and CIMA per la Universitat de Brighton. CEO de Brandmanic, té una àmplia experiència treballant en projectes de màrqueting digital a nivell internacional en unes quantes regions del món (US, LATAM/CA, EMEA i Japó) . Prèviament a fundar Brandmanic, va treballar en el departament de màrqueting internacional d’American Express, en un entorn amb equips multidisciplinaris i multiculturals.

En 2013 va crear Brandmanic, agència especialitzada en el Màrqueting d’Influencers, des d’on oferix una solució integral per a gestionar este nou canal que permet generar coneixement de marca (branding) , interacció (engagement) i vendes (social selling) , i amb una eficiència publicitària demostrada molt major que altres canals.

També és professor de màrqueting digital en la Cambra de Comerç de València.

cita-iconTens una cita amb Luis..

Taula Redona 3 - 27 SETEMBRE - 11.30 – 13.00h.

“Tecnologies aplicades a la promoció turística”
• Luis Soldevila Matias. Brandmanic & Marvel Crowd

Temàtica Taula Redona

En Brandmanic hem desenrotllat més de 300 campanyes, de les quals el sector turístic ha experimentat un important creixement en l’últim any. Els destinacions turístiques trien este nou canal experiencial per a transmetre de la mà d’influencers les bondats del destí a través de diverses possibilitats de productes i de diverses dinàmiques. Les experiències en primera persona comptades pels influencers augmenten el grau de fidelització, autenticitat i engament amb el destí.