Agustín Gómez

Director i soci fundador de l'Hotel La Gastrocasa; és diplomat en turisme del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, Màster en Direcció d'Empreses Turístiques de la UPV i Màster en gestió estratègica de destinacions turístiques.

cita-iconTens una cita amb Agustín..

25 SETEMBRE - 12.30h.

Taula redona: «Bones experiències en el sector«

 – Agustín Gómez – «Carta de producte i productors locals»

Director i soci fundador de l’Hotel La Gastrocasa; és diplomat en turisme del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València, Màster en Direcció d’Empreses Turístiques de la  UPV i Màster en gestió estratègica de destinacions turístiques. 

Després d’anys treballant en el sector turístic i de ser un dels impulsors de la ruta Destapa’t a Gandia, el 2015 decideix, amb la seua família, engegar un projecte personal, La Gastrocasa, una casa familiar reconvertida en hotel amb encant, només per adults; una aposta per un turisme de qualitat amb la gastronomia, el descans i el tracte familiar com a principals atractius.

 La bona feina al seu establiment s’ha vist reconeguda amb el premi del Portal Ruralka al millor hoteler 2019; el Premi Turisme Gandia 2017 i el Premi FAES a la Innovació 2017. I el millor, la valoració dels seus hostes en els principals portals d’opinió turística, com Booking.com (9.5 sobre 10) o TripAdvisor (5 sobre 5). Agustin afirma que la UPV li ha aportat formació, experiència i coneixements gràcies a beques d’investigació, que l’han capacitat per a crear un producte turístic diferent i de qualitat, que es complementa amb els recursos turístics del territori.