Marga Cabrera

Doctora en comunicació audiovisual i professora titular a la Universitat Politècnica de València, a més de directora del Màster Universitari de Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació (CALSI)

cita-iconTens una cita amb Marga..

Tallers - 25 SETEMBRE - 17.30h.

Generar contenido para redes sociales» – Marga Cabrera

 


Doctora en comunicació audiovisual i professora titular a la Universitat Politècnica de València, a més de directora del Màster Universitari de Continguts i Aspectes Legals en la Societat de la Informació (CALSI).

És fundadora i codirectora del congrés Comunica2. Va coordinar el llibre de la Fundéu BBVA ‘Escribir para internet: guía para los nuevos medios y las redes sociales’, dirigit per Mario Tascón. És coautora, amb Bàrbara Yuste, del llibre ‘Emprender en periodismo. Nuevas oportunidades para el profesional de la información’, editat per la UOC.

Des del 2015 es troba immersa en el seu projecte ‘Observatorio de nuevos medios en español: América Latina, España y Estados Unidos’, finançat pel programa d’Ajudes a Investigadors i Creadors Culturals 2015 de la Fundació BBVA, ara beques Leonardo. Des de 2018 pertany a la Xarxa Leonardo.