Raül Rosello

Diplomat en Treball Social per la Universitat de València (correspondència certificada a la titulació de Grau) i Tècnic superior en prevenció de riscos laborals en les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene industrial i Ergonomia i Psicosociologia aplicada

cita-iconTens una cita amb Raül..

26 SETEMBRE - 12.30h.

Taula redona: «Reptes laborals actuals en turisme»

  • Raül Roselló  – UGT la Safor


Nascut a Almoines, 1970, i veí de Cullera. És diplomat en Treball Social per la Universitat de València (correspondència certificada a la titulació de Grau) i Tècnic superior en prevenció de riscos laborals en les especialitats de Seguretat en el Treball, Higiene industrial i Ergonomia i Psicosociologia aplicada.

En el camp de la prevenció de riscos laborals ha exercit tasques de docència i assessorament a delegats de prevenció i representants legals dels treballadors.

Roselló és afiliat de l’UGT des de 1993, organització sindical on ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat entre els quals es troba la Secretaria d’Ocupació i Formació de la UGT-PV; actualment és el secretari intercomarcal de l’UGT-PV a la Ribera, Safor, Vall d’Albaida, Costera i Canal de Navarrés.